counter create hit

مطالب مرتبط:
طرز تهیه اسنک مرغ

طرز تهیه اسنک مرغ

در این قسمت از آموزش فینگر فودها برای شما عزیزان طرز تهیه اسنک مرغ را آماده کرده ایم. این غذای خوشمزه و سریع را در منزل درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. با ما همراه باشید.  در این قسمت از آموزش فینگر فودها برای شما عزیزان طرز تهیه اس ...

نوشته اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

مصرف غذاهای دریایی همیشه از طرف پزشکان و متخصصان تغذیه توصیه شده است. میگو هم...

با ادویه های هندی و خاصیت های آن ها آشنا شوید

با ادویه های هندی و خاصیت های آن ها آشنا شوید

ادویه های هندی, خواص ادویه های هندی, خاصیت انواع ادویه ادویه های هندی, خواص ادویه های هندیدر این مطلب از ابرتازه ها شما را با ادویه های ه ...

رستوران گردی در پاکستان

رستوران گردی در پاکستان

هفته نامه همشهری شش و هفت - ناهید امامی پور: امروز به آشپزخانه همسایه مان سری می زنیم و مهمان غذاهای لذیذ و پر ادویه آنجا خواهیم بود. طعم خوراکی های پاکستان به طعم خوراکی های ما نزدیک است. البته فرهنگ خوراکی های پاکستان از فرهنگ آشپزی هندی هم بسیار تاثیر گرفته اس ...

طرز تهیه فاج پسته مرحله به مرحله

طرز تهیه فاج پسته مرحله به مرحله

اگر علاقه مند به پسته و مشتقات خوشمزه اش هستین در این مطلب یک شیرینی خوشمزه با پسته رو خواهید دید که طعم فوق العاده ای داره و برای پذیرایی عید هم میتونه یک گزینه عالی باشه. فاج پسته از ترکیب مغز پسته و شکلات و شیر عسلی تهیه میشه. اگه تا به حال امتحانش نک ...

ضیافت شیرینی های جدید نوروزی (۲)

ضیافت شیرینی های جدید نوروزی (۲)

ماهنامه کیک و شیرینی: یکی از لذت‌بخش‌ترین کار‌های قبل از عید نوروز، پخت شیرینی‌های خانگی خوشمزه مخصوص عید است. این شیرینی‌های متنوع را درست کنید و در نوروز از میهمان‌ها پذیرایی کنید.  جول کوکی ...

طرز تهیه شیر پلوی تبریزی یک غذای سنتی و خوشمزه

شیر پلو یکی از چندین غذای سنتی و محلی اهالی تبریز است، که طرز تهیه آن را آورده ایم. برای درست کردن شیر پلو خوشمزه با ما همراه شوید. دقت داشته باشید این مدل پلوی خوشمزه برای ماه رمضان خیلی مقوی می باشد و برای چهار نفر آماده می شودمواد ل ...

طرز تهیه موس شیرعسلی کاراملی

 طرز تهیه موس شیرعسلی کاراملی را که محبوب کودکان است را در این مطلب آموزش می دهیم. طرز تهیه موس شیرعسلی کاراملی خامه فرم گرفته:500 گرم شیرعسلی کاراملی:یک قوطی عسل:سه قاشق غذاخوری سرلاک گندم و عسل:سه قاشق غذاخوری زرده تخم مرغ:شش عدد وانیل:یک قاشق چای خور ...

چرا چهارشنبه آخر سال؟

چرا چهارشنبه آخر سال؟

همه می‌دانند که باید در آستانه آخرین چهارشنبه سال بساط جشن و سور راه بیاندازند اما چرا این مراسم باید حتما در آستانه روز چهارشنبه برگزار شود و آن را چهارشنبه‌سوری خطاب می‌کنند ...

شیرینی هایی به شکل حاجی فیروز

شیرینی هایی به شکل حاجی فیروز

با این شیرینی های خوشمزه و زیبا به استقبال نوروز بروید.

طرز تهیه کیک پوره سیب

کیک پوره سیب را می توانید در وعده صبحانه میل کنید. طعم این کیک شبیه به کیک قهوه است و خوردن آن با قهوه بسیار دلچسب می باشد. دستور تهیه این کیک خوشمزه را می خوانید. مواد لازم برای کیک پوره سیب شکر: 2 فنجان روغن: یک فنجان تخم مرغ: 2 عدد پوره سیب: 2 … ...

طرز تهیه کیک دولایه

طرز تهیه کیک دولایه

میتوانید این کیک خوشمزه را برای تولد ها تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

آشپزی رنگی – کمپوت سیب

آشپزی رنگی – کمپوت سیب

سیب یکی از اون میوه های همه چی تمومه. خوش عطر،خوش طعم و مقوی. حالا امروز میخوایم از این میوه ی خیلی مفید به شکل دیگه ای استفاده کنیم و یک کمپوت خانگی بدون مواد نگهدارنده درست کنیم. یکی از خوبی های کمپوت سیب اینه که به نسبت میوه های دیگه زمان پخت کمتری د ...

بیسکویت دوقلو، مناسب ترین شیرینی خشک

بیسکویت دوقلو، مناسب ترین شیرینی خشک در عصرانه های بهاری می باشد در این مطلب طرز تهیه این شیرینی معروف با مارمالاد را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه سالاد ذرت با لبو

سالا خوشمزه لبو با ذرت را تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.  مواد لازم برای سالاد ذرت با لبو ذرت پخته یا کنسرو ذرت  یک و نیم پیمانه جعفری خرد شده  3 پیمانه پیازچه خرد شده (ساقه سفید)  یک دوم پیمانه لبو پخته یا ترشی لبو  1 پیمانه فلفل سیاه  یک دوم قاشق چایخور ...

موساکای سبزیجات

طرز تهیه موساکای سبزیجات در این مطلب از مجله اینترنتی زندگی سالم قصد داریم شما را با نحوه تهیه موساکای سبزیجات آشنا کنیم. پس با ما همراه باشید :   مواد لازم بادمجان (حلقه شده) ۴ عدد (۴۴۰ گرم) روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) به مقدار لازم گوجه فرنگی (نگینی خردشده) ۲ ...

سالاد شیرازی خوشمزه و مدل های تزئین آن

سالاد شیرازی سنتی ترین سالاد ایرانی است، ترکیب مناسبی از خیار، گوجه و پیاز با چاشنی آبلیمو که به تنهایی یا همراه با غذا سر میشود.

خورش آلو با گوشت

مواد لازم برای تهیه خورش آلو با گوشت : روغن 2 قاشق غذاخوری گوشت خورشتی گوسفند یا گوساله 450 گرم پیاز ریز خرد شده 1 عدد سیر 4 حبه فلفل قرمز تازه 1 عدد چوب دارچین 1 عدد آویشن تازه 1 قاشق چایخوری برگ بو 1 عدد پودر پاپریکا 1 قاشق چایخوری زیره سبز 1/2 … ...

یاد بگیرید چگونه به سوپ نخود

آموزش درست کردن خورش نخود فرنگی

یاد بگیرید چگونه به سوپ نخود خورش نخود فرنگی طعم بسیار خوب است. می توانید به راحتی در خانه تنها و در طعم و مفید همراه با خانواده برای لذت بردن. پخت و پز در خانواده مرگ با جمعیت کمتر است. افروختن آتش و لذت بردن از در این ماده از مریم گلی در همه زمان ها مقرون به صرفه برای هر کس خیلی مو و odana از , نفت از آنها لذت ببرید.   در سنت از تیم ایران, نقش در هزینه های خانواده و تداوم آن است. بنابراین به توان باروری و فرزندآوری به عنوان به خوبی به عنوان در فر تفسیر آنها. حتی از این فرصت است. مواد و غیره. چا یا TA ، من اهمیتی نمی دهند فراوانی در بین ایرانیان داشته و روشن بودن اجاق نشان بضاعت و بی نیازی و سیری بوده هست.   در مطبخ هاي قدیمی ایرانی، آتشدان هاي گلین می ساختند، به این وجه که در کف زمین گودال کم عمقی حفر میکردند و سه دیوار گلی به دورش می ساختند و در سوراخ آتش می فروختند و بر بامش دیگ می گذاشتند. تا شصت، هفتاد سال پیش در شهر تهران مطبخ ها به همین شکل بود. امروز هم در بسیاری   از روستاها می توان اجاق هایي مثل این ها را دید. گرچه اجاق هاي فلزی دیگری هم در منزل هاي اعیان به کار گرفته میشدند که مردم انها را اجاق فرنگی می خواندند، اتاقک هاي فلزی با تزیینات فرنگی که آتشدانی برای افروختن آتش و سوراخی در بالا برای نهادن دیگ بر آن داشتند.   برای پخت و پز در خانواده هایي با جمعیت کمتر، افروختن آتش و بهره گیری از اجاق هاي گلی، همه ي وقت مقرون به صرفه نبود پس خوالگیران خانگی و کدبانوان از اجاق هاي کوچک نفتی بهره گیری می کردند که به «سه فتیله» اشتهار پیدا کردند. این اجاق هاي کوچک قابلیت بهره گیری در گوشه اتاق ها را هم داشتند   و دیگر نیازی نبود که کدبانو زحمت رفتن به مطبخ و دیگ و دیگ بر بار گذاشتن را متحمل شود. در همان اتاق نشیمن، تابه اي در سر سه فتیله می گذاشتند و پیاز و بادمجان و گوشتشان را سرخ می کردند و خورش را جا می انداختند.آتش ملایم سه فتیله خورش را جاافتاده و خوش آب و رنگ و خوش مزه به دست می داد. اگر فصل زمستان بود، برنج و خورش و آش و آبگوشت را بر سر بخاری علاءالدین می گذاشتند و به یک کرشمه دو کار بر می آمد.   هم اتاق گرم می شد و هم خوراک اهل منزل جا می افتاد و آماده می شد؛ اما برای این شیوه آشپزی وقت و زمان بیشتری نیاز بود، کدبانوی ارجمند مکرم می بایست صبح زود مقدمات کار را آماده میکرد تا سر ظهر ناهاری جاافتاده و مقبول بر سر خوان بگذارد. بقیه غذا را هم بر سر بخاری گرم نگه می داشتند تا انها که نرسیده اند برسند و خوراکی نرم و گرم بخورند.   بعد از این دوره و در سال هاي پایانی دهه چهل اندک اندک اجاق ها از نفتی و هیزمی و زغالی به اجاق هاي گازی تغییر کردند. سوختشان با سیلندرهای گاز بود و تنظیم آتششان به راحتی با یک شیر انجام می شد و از این جهت پرطرفدار خوالگیران خانگی و غیرخانگی قرار گرفتند. آنقدر بهره گیری از اجاق گازی معمول و مرسوم شد که دیگر همگان به اجاق «گاز» می گفتند. شرکت هاي ایرانی هم دست به فرآوری اجاق هاي رومیزی و کوچک و بزرگ زدند.   هنوز در برخی از منزل ها اجاق هاي قدیمی بوتان که سوخت مصرفی شان از گاز سیلندری به گاز شهری تغییر پیدا کرده، دیده می شوند. در کشور ما که از موهبت فراوانی سوخت هاي فسیلی بهره مند هست، اجاق گاز معمول ترین وسیله پخت و پز و پرطرفدار ترین آن هاست.   تصور می کنیم که منبعی لایزال دارد و قیمتش هم که از باد هوا ارزان تر هست، پس به هر میزان که دلمان بخواهد مصرفش می کنیم؛ اما در کشورهای یکه گاز گران هست، وسایل دیگری- اکثر برقی- برای پخت و پز معمول شده هست.از آخرین فناوری هاي موجود در آشپزخانه ها، اجاق هاي «اینداکشن» هست که با نیروی برق و گرچه   در ظروفی مخصوص میتوان بر آنها خوراک پخت. آنها با صرف مقداری انرژی، آب را به سرعت به جوش می آورند و خوراک ها را می پزند. برای آن که خوراک ایرانی بر سر این اجاق ها بپزیم، مقداری تمرین احتیاج داریم، اما این اجاق ها سوخت مصرف نمیکنند و آلودگی ندارند و پاک و پاکیزه اند.   از خورش هاي سریعی که می توان بر سر این اجاق ها یا هر اجاق دیگری پخت، خورش نخودفرنگی هست. نیم کیلو گوشت چرخ کرده- از هر نوع فرقی ندارد- ابتیاع فرمایید. پیازداغی فراهم کنید و گوشت را در آن مفید سرخ کنید. زردچوبه و فلفل سیاه و نمک و آبغوره و رب گوجه فرنگی و یک قوطی نخودسبز به آن اضافه کنید و کمی صبر کنید تا جا بیفتد، بعد با کته اي نرم و گرم بر سر سفره ببرید.